Vores løsninger

Uanset hvilken udfordring du står over for, kan du bruge vores produkter til en lang række praktiske løsninger. Vores innovative metode er designet til at understøtte interventioner, der spænder fra korte præsentationer, træningskurser, inspirerende coaching-sessioner, teambuilding, onboarding, rekruttering, salgsudvikling, autentisk lederskab, organisationsudvikling og meget mere.

Hvorfor Lumina Learning?

Kunderne vælger vores prisbelønnede vurderinger, fordi de er alsidige, validerede og præcise. I travle organisationer sætter kunderne pris på, hvordan vi gør seriøs viden let, sjov og umiddelbart anvendelig - hvilket fremmer læring, agilitet og situationsbevidsthed.
Lær mere

Lumina Learning afdækker det individuelle potentiale og inspirerer til personlig og professionel vækst. Klienterne får en dybere selvbevidsthed og færdigheder til at påvirke med følelsesmæssig intelligens og kommunikere med effekt.

Læs mere

Personlig ekspertise

Social intelligens

Ledende forandring

Færdigheder i kritisk tænkning

Coaching

Trivsel

Effektiv kommunikation

Ledelsesudvikling

Rekruttering

Tilpasningsevne

I takt med at der bliver flere virtuelle teams, projektgrupper og fjernrapportering, er folk nødt til at opbygge relationer bedre og hurtigere. Vores teamløsninger skaber en stærk forståelse af personlighederne i et team og den kultur, som et team befinder sig i, som en katalysator for at gøre teamet mere effektivt.

Læs mere

Gruppedynamik

Samarbejde

Høj ydeevne

Støttende kultur

Udveksling af ideer

Nedbrydning af siloer

Værdier og vision

Strategi

Salg

Kundeservice

Afkast af forholdet

Øget organisatorisk effektivitet opnås gennem vores inspirerende practitioners, der udformer vores innovative produkter til skræddersyede løsninger, der giver påviselige fordele.

Læs mere

Rekruttering

Læring & Udvikling

Talent Management

Kultur

Bestyrelsesdynamikker

Forandringsledelse

Engagement

Forholdet til interessenter

Fusioner og opkøb

Onboarding

Vores Produkter

Lumina Spark

Lumina Spark viser hele din personlighed og giver et unikt portræt af, hvem du virkelig er. få højere selvforståelse, afdæk skjult potentiale og bliv bedre til at klare dig under pres. Oplev praktiske tiltag til forbedret kommunikation, teamwork og ledelse. Find din indre Spark. Forøg dit potentiale.

Læs mere

Lumina Leader

Brug din ledelse, på din egen måde. Lumina Leader giver ledere en dyb forståelse af deres naturlige ledelsesstil. Den viser dem, hvordan de kan lede med selvtillid og autenticitet, samtidig med at de lærer at tilpasse deres ledelsesstil til at opfylde deres medarbejderes og organisationens behov.

Læs mere

Lumina Team

Arbejd bedre sammen. Kunderne omtaler Lumina Team-oplevelsen som et ægte "Aha!"-oplevelse. Et let forståeligt sprog og virkningsfulde visuelle billeder fremhæver øjeblikkeligt træk og adfærd i et team. Resultatet er motiverede mennesker, der arbejder i højtydende teams, som opnår bedre resultater.

Læs mere

Lumina Emotion

Evnen til at vælge vores reaktion på en situation er en stærk evne - Lumina Emotion giver folk den mulighed. Forbedret følelsesmæssig intelligens, tilpasningsevne og modstandsdygtighed er blot nogle af de fordele, som organisationer rapporterer om.

Læs mere

Lumina Select

Find de rigtige personer, stil de rigtige spørgsmål, afdæk skjult potentiale og undgå dyre rekrutteringsfejl. Lumina Select er det skræddersyede rekrutteringsværktøj, der hjælper dig med at matche de rigtige mennesker med de rigtige job.

Læs mere

Lumina Sales

Lumina Sales gør det videnskabeligt muligt for dig at udvikle dine medarbejdere og øge din omsætning ved at fortælle, hvordan adfærdstræk og personlighed viser sig i en salgssituation. Det ændrer fokus fra afkast af investering til afkast af relation.

Læs mere

Se vores globale netværk

Lumina Learning har et stærkt globalt netværk af erfarne eksperter og konsulenter, der opererer I mere end 40 Lande over hele verdenen.
Case Studies - 18/10/2021
Leading in a Crisis
Lumina Leader Leadership Development

The APAC Leadership community identified the need to be trained on aspects of Leading in a Crisis uses Leader 360 for self-assessment.

Case Studies - 13/08/2021
Creating Successful leadership transitions for Exeltis
Lumina Spark Lumina Select Leadership Development

Exeltis – Creating Successful leadership transitions – A case study discussing about the leadership journey program.

Case Studies - 05/02/2019
Havas Group
Lumina Spark Lumina Emotion Lumina Leader Leadership Development Talent Management And Selection

Havas has worked with Lumina Learning to enhance their global talent development programmes in both programme design and execution.

Case Studies - 27/11/2018
Tesco
Lumina Spark Lumina Team Individual Development Team Development

Developing high performing teams at Tesco. Lumina Learning worked with Tesco to develop a Lumina Team programme.

Case Studies - 15/12/2017
LIXIL Corporation, Japan
Lumina Spark Lumina Leader Leadership Development Team Development

Team-building and leadership, and culture-change programmes with Lumina Spark and Lumina Leader at Lixil, Japan.

Case Studies - 28/11/2017
Johanniter Unfallhilfe
Lumina Spark Lumina Sales Inclusivity And Diversity (D&I) Individual Development Influence And Sales

Johanniter Unfallhilfe adopts Lumina Learning frameworks to help the organisation embed the culture of diversity in the workplace.