Påvirkninger

Spark Coach styrker individualiteten hos dem, du deler den med, ved at lægge personlig udvikling i deres egne hænder. Selvbevidsthed er nødvendig, men ikke tilstrækkelig, til at skabe varig forandring. Nu kan du give dem en interaktiv og virkningsfuld oplevelse, der skaber en kontinuerlig nysgerrighed til at lege med og udforske personligheden, så deres læring forankres og vokser længe efter en intervention eller workshop. Det er bæredygtigt, skalerbart og tilgængeligt på afstand. Det er den største tilføjelse Lumina Spark siden dens oprettelse. Oplev læring uden grænser.

Glem de traditionelle begrænsninger i læring og interventioner på tværs af L&D. De dage, hvor engagementet falder mellem sessionerne, er forbi. Slut med papirrapporter, der samler støv på skrivebordene, eller mistede læringsmuligheder fra de afgørende udviklingsøjeblikke, når coachen ikke er til stede. Nu har deltagerne personlighed ved et tryk på en knap. Når som helst. Hvor som helst. Uanset projektstørrelse.

Sådan fungerer det

Spark Coach tager deltagerne gennem deres personlighedsmønstre, uddybende coachingspørgsmål og en personlig coachingguide. Du kan bruge disse funktioner på tværs af de fire vigtigste trin i rejsen: identificere nøgleområder, udforske deres kvaliteter, gennemgå deres coachingspørgsmål og hjælpe dem med at sætte personlige mål. Hvert trin giver dig mulighed for at blive så involveret i din deltagers udvikling, som du ønsker, eller træde til side og lade deltagerne tage styringen. Uanset hvad, er Spark Coach designet til at maksimere kvaliteten af den læring, du giver dem gennem hele deres rejse fra start til slut, uanset hvad du har brug for.

 

Personlighedsmønstrene giver dig og dine deltagere mulighed for interaktivt at lege med deres personlighed ved at udforske deres unikke kvalitetsmønstre på tværs af de tre personaer. Disse omfatter deres forstærkninger, skjulte skatte, paradokser og meget mere – alt sammen automatisk justeret til at afspejle deres mest betydningsfulde mønstre og skabe kontinuerlig nysgerrighed for selvudvikling. Kvalitetsmønstrene afspejler styrker såvel som mulige områder for udvikling ved hjælp af intelligente data og et enkelt sprog. Dette hjælper med at guide deltagerens udviklingsrejse med letforståelig, relaterbar og præcis mening. Deltagerne kan justere kvalitetsmønstrene for at visualisere deres fremtidige potentielle udvikling.

 

Uddybende coaching spørgsmål hjælper deltagerne med at vælge deres vigtigste udviklingsområder og besvare personlige coachingspørgsmål, så de kan fokusere på det, der virkelig betyder noget, og tage ægte ejerskab for deres udvikling. Dette styrker deres individualitet og viser dem, som de virkelig er. Dette støtter formulering og opnåelse af centrale mål ved hjælp af GROWS-rammen.

 

Den personlige coachingguide gør det muligt for practitioners/ledere at se deltagernes coachingsvar og mål og generere en dynamisk oprettet og personlig coachingguide, hvilket betyder, at de kan give vejledning og støtte, når der er behov for det. Print den ud før din workshop eller feedback-session for at få et effektivt værktøj, der giver dig mulighed for at fokusere på de spørgsmål, der virkelig betyder noget.

 

Coaches kan levere uddannelse, der er virtuel, ansigt-til-ansigt eller en blanding af begge dele, og give Spark Coach til deltagerne, så læring ikke behøver at stoppe ved slutningen af workshoppen. Coaches støtter og vejleder deltagerne, mens de bruger Spark Coach, med regelmæssig interaktion på tværs af Spark Coachs brugerrejse. Læring fortsætter, og engagementet uddybes. Bæredygtig, skalerbar, tilgængelig på afstand – det er læring uden grænser.

Se Spark Coach i aktion

1.
Identificere centrale fokusområder
2.
Udforsk kvaliteter
3.
Gennemgå coaching-spørgsmål
4.
Sæt personlige mål

Og hvad så?

Fortsætte deltagernes læring mellem sessioner og workshops

Tilbyder løsninger, der nemt kan udvides, og skaleres efterhånden som dine behov vokser

Coach virtuelt og eksternt

Fortsætte deltagernes læring mellem sessioner og workshops

How can Spark Coach help your business?

Contact us to find out more

Development that goes deeper

Lumina Spark’s 24 Qualities + 16 Emotional Qualities from Lumina Emotion. All the depth of both Lumina Spark and Lumina Emotion all rolled into one. We do the tedious work of crunching the data, and then present that data in ways that are as simple as they are elegant.
Lumina Spark giver os konsekvent gode resultater! Vi er et konsulentfirma med mange kunder, der arbejder i en multikulturel kontekst. Spark taler til alle. Det er et meget intelligent værktøj til både introspektion og innovation.

Alex Lazarus

Lazarus & Maverick Limited

Se alle produkter fra Lumina Learning-familien