Lumina Sales

Lumina Sales giver dig mulighed for at udvikle dine medarbejdere og øge din indtjening. Ved at forstå, hvordan dine kvaliteter understøtter salgsprocessen, og ved at afbøde virkningen af dine overbelastninger, får du mere salg. Ved at fokusere på afkastet af forholdet maksimerer du samtidig afkastet af investeringen.

Hvad er det til?

Uanset om du er frontline-salgschef eller salgsdirektør, teknisk specialist eller rådgivende sælger, leder et stort komplekst kundeteam eller et lille internt salgsteam, har Lumina Sales muligheder til dig.

Lumina Sales Portræt vurderer, hvordan en persons personlige egenskaber vil påvirke den måde, hvorpå vedkommende sandsynligvis vil præstere i hver fase af salgscyklussen. Det besvarer spørgsmålet: "Hvor er jeg i min salgsproces, og hvor er min kunde i sin købsproces?"

Lumina Sales giver fagfolk de nødvendige færdigheder til at gribe en forhandling naturligt an ved at bringe en relationel vinkel ind i salgsprocessen og skabe salgsresultater. Det viser dem, hvordan de kan være den forskel, der gør forskellen i salgsprocessen.

Lumina Sales hjælper salgsprofessionelle med løbende at evaluere og forbedre deres præstationer. Det viser dem, hvordan de kan justere deres tilgang og forblive i respektfuld overensstemmelse med kunden og deres prioriteter. Salgsledere har nu et fælles sprog, som de kan bruge til at coache og udvikle deres teams.

Hold dig i overensstemmelse med kundernes behov og fjern egoet fra salgsprocessen

Skab selvbevidsthed om, hvordan din personlighed påvirker dine salgsresultater

Opbygge relationer, som fortsætter med at blive styrket, efter at kontrakten er blevet underskrevet

Giv salgsledere de rammer, de har brug for, for at inspirere og muliggøre bedre resultater

Hvad er fordelene ved det?

Lumina Sales giver professionelle selvindsigt. Hvad er mine præferencer? Hvor er mine lyse pletter og blinde pletter? Hvad overdriver jeg, og hvad gør jeg ikke nok af? Det er med til at sikre, at den bedste dag, de har i salg, er den, der stadig ligger foran dem.
1.
Skabe selvbevidsthed om, hvordan personlighed påvirker salgsresultater
2.
Få en dybere forståelse af, hvordan du kan opfylde kundens forretningsmål, udfordringer og behov
3.
Skab et fælles sprog, der gør salgsledere i stand til at blive aktive teamcoaches
4.
Gå naturligt, samarbejdsorienteret og tillidsfuldt til salgsforhandlinger

Vigtigste funktioner

Byg rapport

Skabe forståelse

Forbedre forhandlingerne

Få mere salg

Lumina Sales er et fremragende værktøj til at øge dit salgsteams forståelse af deres styrker og områder, hvor de skal udvikles. Det hjælper sælgerne med at skabe en mere effektiv kontakt med kunderne - og lukke flere salg!

Gavin Presman

Best Selling Author of "Negotiation - How to craft agreements that give everyone more” and "How to sell with complete confidence"

Se alle produkter fra Lumina Learning-familien