Lumina Team

Arbejd bedre sammen. Kunderne omtaler Lumina Team-oplevelsen som et ægte "Aha!"-oplevelse. Et let forståeligt sprog og virkningsfulde visuelle billeder fremhæver øjeblikkeligt kvaliteter og adfærd i et team. Resultatet er motiverede mennesker, i højtydende teams, som opnår bedre resultater.

Hvad er det til?

Lumina Team undersøger teamets eget perspektiv på dets karakter, samt hvordan andre mennesker ser det. Deltagerne skaber i fællesskab en større bevidsthed og forståelse for teamet og lærer at værdsætte hvert enkelt medlems unikke bidrag.
Lumina Team er en udvidelse af Lumina Spark (ingen ekstra spørgeskemaer er nødvendige!) og leveres med Team Viewer applikationen, som deltagerne kan bruge til visuelt at udforske deres teams dynamik.

Nøglen til at skabe et team med gode resultater ligger i at forstå hinandens personlighed, motivation og foretrukne kommunikationsstil. Forståelse af dybere værdier og præferencer fremmer den respekt, der er nødvendig for, at folk kan arbejde effektivt sammen.

Lumina Team-profilen viser præcis, hvor og hvordan folk passer ind i deres team. Den interaktive team-mandala giver dem mulighed for at se kvaliteterne og egenskaberne i deres team samt dets potentielle blinde pletter. Med denne bevidsthed kan teammedlemmerne så i fællesskab skabe et højt-ydende teammiljø.

Brug Team Viewer til interaktivt at udforske teamets personlighed

Se hurtigt, hvordan teamet ændrer sig under pres

Lær, hvordan du kommunikerer effektivt i teamet

Anvend straks læringen i teamet og på dig selv

Hvad er fordelene ved det?

Hver enkelt person i et team har en personlig identitet, men gruppen som helhed får ofte sin egen personlighed.
Lumina Team vil give dig indsigt i, hvordan du kan få dit budskab frem, så det bliver bedre modtaget af gruppen og i sidste ende resulterer i effektive resultater.
1.
Kommunikere effektivt i dit team
2.
Vid, hvad du skal gøre, når et team ikke præsterer
3.
Værdsætte mangfoldighed og forskellige arbejdsstile
4.
Skab højtydende teams

Vigtigste funktioner

Opbyg en god kontakt

Værdsætte mangfoldighed

Forbedre samarbejdet

Øg produktiviteten

Med det samme kan man gå direkte ind i en diskussion om, hvor styrkerne er i teamet, hvordan det ser ud, og diskussionen begynder næsten at køre af sig selv. Og det er en af de helt vidunderlige magiske ting, som Lumina Learning-værktøjerne skaber.

Mark Pullen

Leder af BEIS' interne konsulentvirksomhed, Ministeriet for Erhverv, Energi og Industriel Strategi

Se alle produkter fra Lumina Learning-familien