Om os

Vi er en global leverandør af innovative personlige udvælgelses- og udviklingsløsninger til enkeltpersoner, teams og organisationer.

Vi designer og leverer banebrydende produkter baseret på vores integrerede portefolio af digitale psykometriske ressourcer, der kvalificerer og støtter et globalt fællesskab af practitioners, der specialiserer sig i organisatorisk transformation.

Lumina Learning er en verdensledende leverandør af meget innovativ psykometri. Siden 2009 har vi leveret banebrydende værktøjer og certificeringsprogrammer inden for personlighed, følelsesmæssig intelligens og kompetencer.

Vores redskaber af højeste kvalitet og pålidelighed udvikler selvforståelse, teamwork og lederskab og er kernen i mange vellykkede udvælgelses- og udviklingsløsninger. Vi er stolte over at kunne tælle Deloitte, Adidas, Marriott Hotels, Storbritanniens nationale sundhedsvæsen og andre blandt vores værdsatte kunder.

Vores team

Vi har et team af dygtige folk fra hele verden, og vi elsker det, vi laver! Der er intet bedre end at høre vores kunder sige "Tak! Min forbedrede præstation giver mig selvtillid til at opnå mere."

Lær mere

Vores løfte

"One size does not fit all". Ved at samarbejde med os, får du vores individuelle støtte til en fuldt skræddersyet løsning. Vi vil vejlede dig i at skabe de mest effektive udvælgelses- og udviklingsplaner.

Lær mere

Forskning

Vores målinger er baseret på årtiers solid forskning i erhvervsrelateret personlighedsvidenskab. Og vi følger med i hvad der rører sig! Vores løsninger integrerer den nyeste psykologiske forskning inden for fordomsfrihed, kritisk tænkning og samarbejde.

Lær mere

Vores løsninger

At transformere organisationer ved at transformere mennesker

  • Coachingsprogrammer
  • Salgsmuligheder
  • Følelsesmæssig intelligens
  • Lederudvikling
  • Team- og organisationskulturændring
  • Rekruttering

Ved hjælp af engagerende facilitering med Lumina Learning-processer har enkeltpersoner og teams hos Adidas Sydafrika udviklet sig til at bruge hinandens færdigheder og arbejde bedre sammen. Tak for jeres fremragende arbejde med at løfte præstationskulturen hos Adidas Sydafrika!

Adidas-koncernen

Se vores globale netværk

Lumina Learning har et stærkt globalt netværk af erfarne eksperter og konsulenter, der opererer I mere end 40 Lande over hele verdenen.
Case Studies - 18/10/2021
Leading in a Crisis
Lumina Leader Leadership Development

The APAC Leadership community identified the need to be trained on aspects of Leading in a Crisis uses Leader 360 for self-assessment.

Case Studies - 13/08/2021
Creating Successful leadership transitions for Exeltis
Lumina Spark Lumina Select Leadership Development

Exeltis – Creating Successful leadership transitions – A case study discussing about the leadership journey program.

Case Studies - 05/02/2019
Havas Group
Lumina Spark Lumina Emotion Lumina Leader Leadership Development Talent Management And Selection

Havas has worked with Lumina Learning to enhance their global talent development programmes in both programme design and execution.

Case Studies - 27/11/2018
Tesco
Lumina Spark Lumina Team Individual Development Team Development

Developing high performing teams at Tesco. Lumina Learning worked with Tesco to develop a Lumina Team programme.

Case Studies - 15/12/2017
LIXIL Corporation, Japan
Lumina Spark Lumina Leader Leadership Development Team Development

Team-building and leadership, and culture-change programmes with Lumina Spark and Lumina Leader at Lixil, Japan.

Case Studies - 28/11/2017
Johanniter Unfallhilfe
Lumina Spark Lumina Sales Inclusivity And Diversity (D&I) Individual Development Influence And Sales

Johanniter Unfallhilfe adopts Lumina Learning frameworks to help the organisation embed the culture of diversity in the workplace.