Om os

Vi er en global leverandør af moderne, innovative udvælgelses- og udviklingsløsninger til enkeltpersoner, teams og organisationer.

Vi udvikler, designer og leverer banebrydende produkter baseret på vores suite af digitale psykometriske ressourcer, og vi uddanner og støtter det globale netværk af konsulenter, specialiseret i organisatorisk transformation.

Lumina Learning er en verdensledende leverandør af meget innovative personlighedsværktøjer. Siden 2009 har vi leveret banebrydende værktøjer og udviklingsprogrammer inden for personlighed, følelsesmæssig intelligens og kompetencer.

Vores pålidelige og valide produkter af højeste kvalitet skaber selvbevidsthed, teamwork og lederskab og er kernen i mange vellykkede udvælgelses- og udviklingsløsninger. Vi er stolte over at kunne tælle Deloitte, Adidas, Marriott Hotels, Det nationale sundhedsvæsen i Storbritannien, og herhjemme, Nordea, Cowi og mange andre, blandt vores værdsatte kunder.

Vores team

Vi har et team af dygtige folk fra hele verden, og vi elsker det vi laver! Der er intet bedre end at høre vores kunder sige "Tak! Mit højere præstationsniveau, giver mig selvtillid til at opnå mere."

Læs mere

Vores løfte

‘One size does not fit all’. Når du samarbejder med os, skaber vi den skræddersyede løsning, der passer til dig, så vi sammen skaber de mest effektive udvælgelses- og udviklingsplaner.

Læs mere

Forskning

Alle vores personlighedsværktøjer er baseret på årtiers solid empirisk forskning i erhvervsrelateret personlighedsvidenskab. Og vi følger med i hvad der rører sig! Vores løsninger integrerer den nyeste psykologiske forskning i reducering af bias, kritisk tænkning og samarbejde.

Læs mere

Vores løsninger

Vi skaber forretningsmæssige resultater gennem selvforståelse

  •  Coachingsprogrammer
  •  Salgskompetencer
  •  Følelsesmæssig intelligens
  •  Ledelsesudvikling
  •  Kulturænding af team- og organisation
  •  Rekruttering

Ved hjælp af engagerende facilitering med Lumina Learning-processer har enkeltpersoner og teams hos Adidas Sydafrika udviklet sig til at bruge hinandens færdigheder og arbejde bedre sammen. Tak for jeres fremragende arbejde med at løfte præstationskulturen hos Adidas Sydafrika!

Adidas-koncernen

Se vores globale netværk

Lumina Learning har et stærkt globalt netværk af erfarne eksperter og konsulenter, der opererer I mere end 40 Lande over hele verdenen.
Uncategorized - 18/10/2021
Leading in a Crisis
Lumina Leader Leadership Development

The APAC Leadership community identified the need to be trained on aspects of Leading in a Crisis uses Leader 360 for self-assessment.

Uncategorized - 13/08/2021
Creating Successful leadership transitions for Exeltis
Lumina Spark Lumina Select Leadership Development

Creating Successful leadership transitions for Exeltis – A case study discussing about the leadership journey program.

Uncategorized - 05/02/2019
Havas Group
Lumina Spark Lumina Emotion Lumina Leader Leadership Development Talent Management And Selection

Havas has worked with Lumina Learning to enhance their global talent development programmes in both programme design and execution.

Uncategorized - 27/11/2018
Tesco
Lumina Spark Lumina Team Individual Development Team Development

Developing high performing teams at Tesco. Lumina Learning worked with Tesco to develop a Lumina Team programme.

Uncategorized - 15/12/2017
LIXIL Corporation, Japan
Lumina Spark Lumina Leader Leadership Development Team Development

Team-building and leadership, and culture-change programmes with Lumina Spark and Lumina Leader at Lixil, Japan.

Uncategorized - 28/11/2017
Johanniter Unfallhilfe
Lumina Spark Lumina Sales Inclusivity And Diversity (D&I) Individual Development Influence And Sales

Johanniter Unfallhilfe adopts Lumina Learning frameworks to help the organisation embed the culture of diversity in the workplace.