Om os

Vi er en global leverandør af innovative personlige udvælgelses- og udviklingsløsninger til enkeltpersoner, teams og organisationer.

Vi designer og leverer banebrydende produkter baseret på vores integrerede portefolio af digitale psykometriske ressourcer, der kvalificerer og støtter et globalt fællesskab af practitioners, der specialiserer sig i organisatorisk transformation.

Lumina Learning er en verdensledende leverandør af meget innovativ psykometri. Siden 2009 har vi leveret banebrydende værktøjer og certificeringsprogrammer inden for personlighed, følelsesmæssig intelligens og kompetencer.

Vores redskaber af højeste kvalitet og pålidelighed udvikler selvforståelse, teamwork og lederskab og er kernen i mange vellykkede udvælgelses- og udviklingsløsninger. Vi er stolte over at kunne tælle Deloitte, Adidas, Marriott Hotels, Storbritanniens nationale sundhedsvæsen og andre blandt vores værdsatte kunder.

Vores team

Vi har et team af dygtige folk fra hele verden, og vi elsker det, vi laver! Der er intet bedre end at høre vores kunder sige "Tak! Min forbedrede præstation giver mig selvtillid til at opnå mere."

Lær mere

Vores løfte

"One size does not fit all". Ved at samarbejde med os, får du vores individuelle støtte til en fuldt skræddersyet løsning. Vi vil vejlede dig i at skabe de mest effektive udvælgelses- og udviklingsplaner.

Lær mere

Forskning

Vores målinger er baseret på årtiers solid forskning i erhvervsrelateret personlighedsvidenskab. Og vi følger med i hvad der rører sig! Vores løsninger integrerer den nyeste psykologiske forskning inden for fordomsfrihed, kritisk tænkning og samarbejde.

Lær mere

Vores løsninger

At transformere organisationer ved at transformere mennesker

  • Coachingsprogrammer
  • Salgsmuligheder
  • Følelsesmæssig intelligens
  • Lederudvikling
  • Team- og organisationskulturændring
  • Rekruttering

Ved hjælp af engagerende facilitering med Lumina Learning-processer har enkeltpersoner og teams hos Adidas Sydafrika udviklet sig til at bruge hinandens færdigheder og arbejde bedre sammen. Tak for jeres fremragende arbejde med at løfte præstationskulturen hos Adidas Sydafrika!

Adidas-koncernen

Se vores globale netværk

Lumina Learning har et stærkt globalt netværk af erfarne eksperter og konsulenter, der opererer I mere end 40 Lande over hele verdenen.