Lumina Leader

Vis vejen, på din egen måde. Lumina Leader giver ledere en dyb forståelse af deres naturlige ledelsesstil. Den viser dem, hvordan de kan lede med selvtillid og autenticitet, samtidig med at de lærer at tilpasse deres ledelsesstil til at opfylde deres medarbejderes og organisationens behov.

Hvad er det til?

Lumina Leader øger deltagernes bevidsthed om deres egen unikke ledelsesstil og viser dem, hvordan de kan lede naturligt og autentisk. Der er fokus på fire afbalancerede ledelsesområder: Ledelse med drive, Ledelse for at levere, Ledelse gennem mennesker og Ledelse med visioner. kollega-feedback med den valgfrie Lumina Leader 360-undersøgelse giver lederne mulighed for at se sig selv med andres øjne og observere den reelle effekt af deres ledelsesstil.

Der er ikke én størrelse, der passer til alle, og tilpasning er nøglen til at arbejde med ledelsesløsninger. Derfor kan spørgeskemaerne Leader selvevaluering og Leader 360 nemt tilpasses efter længde og udviklingsområder, der skal fokuseres på.

Mennesker kan være ledere af titel, men ikke udvise lederegenskaber. Ifølge Investors in People/TBR-rapporten fra 2015 beløber omkostningerne ved dårlig personaleledelse sig til 84 mia. pund om året alene i Storbritannien. Samtidig er det en udfordrende tid for ledelse. Lederne står over for stigende krav, et arbejdsliv med højt pres og eksponering for mange forskellige interessentgrupper med vidt forskellige behov.

Lumina Leader giver ledere oplysninger, som er svære at få andre steder. Den afslører et præcist billede af deres unikke ledelsesstil. Den peger også på blokeringer og blinde pletter og anbefaler måder at undgå dem på. Lumina Leader øger selvbevidstheden, beslutningsevnen og selvtilliden til at lede andre i en tid med øget konkurrence og tvetydighed.

Forstå, hvordan din personlighed bestemmer din ledelsesstil

Hav tillid til din egen autentiske ledelsesstil

Lær, hvordan du maksimerer dine ledelsesmæssige styrker og fjerner dine begrænsninger

Skab ledere, der tilfører ægte værdi til din organisation

Hvad er fordelene ved det?

Lumina Leader og den valgfrie 360-undersøgelse gør det muligt for ledere at tackle deres karriereblokeringer, blive mere alsidige og modstandsdygtige, når de leder i forandringsperioder, og motivere folk til at blive højt præsterende.

Du kan tilpasse projekter for at gøre det nemt at udrulle dem på tværs af både spørgeskemastørrelse og formål. For større projekter med mange involverede ledere foretrækkes ofte et kortere spørgeskema, hvilket betyder, at disse projekter opnår 100 % udfyldelse af spørgeskemaet fra alle ledere, hvilket sikrer en smidig og nem udrulning af din løsning. Ligeledes kan spørgeskemaerne vælges til udelukkende at fokusere på effektiv ledelse eller ineffektiv ledelse, hvilket betyder, at lederne aldrig behøver at bruge længere tid end nødvendigt på at deltage i løsningerne, og at hvert spørgsmål er målrettet dit præcise udviklingsformål. Valget er dit.
1.
Øget modstandsdygtighed i tider med forandring og usikkerhed
2.
Motiverer og styrker andre i en fælles vision
3.
At blive mere tilpasningsdygtig til at imødekomme forskellige jobkrav
4.
Forbedring af arbejdsmoralen og reduktion af personaleomsætningen

Vigtigste funktioner

Led autentisk

Forøg indflydelsen

Få engagement

Opnå mål

'Accelerate'-programmet med Lumina Leader har skabt en dybtgående og langvarig indvirkning på GMG Radios medarbejdere og kultur. Deltagerne er allerede begyndt at rykke op i virksomheden til mere ledende stillinger.

Sharon Green

Direktør for læring og udvikling hos GMG Radio

Se alle produkter fra Lumina Learning-familien