Lumina Emotion

Evnen til at vælge den rette reaktion på en situation er en stærk evne - Lumina Emotion giver folk den mulighed. Forbedret følelsesmæssig intelligens, tilpasningsevne og modstandsdygtighed er blot nogle af de fordele, som organisationer rapporterer om.

Hvad er det til?

Lumina Emotion lærer os at håndtere vores personlighed effektivt, så den passer til skiftende krav i konteksten, uanset hvilke naturlige egenskaber vi har.

Lumina Emotion er skabt af psykologerne Dr. Stewart Desson og Julie Ensor (MSc) og er afledt af Dr. Dessons ph.d.-forskning.

Lumina Emotion bruger Big5 personlighedsmodellen til at vise, at personlighedskvaliteter faktisk understøtter de fleste traditionelle følelsesmæssige kompetencer. Lumina Emotion anlægger et holistisk og afbalanceret synspunkt og anerkender, at alle egenskaber kan være nyttige og effektive på hver deres måde. F.eks. kan både introversion og ekstraversion bidrage til følelsesmæssig intelligens i forskellige sammenhænge, hvorimod mange traditionelle modeller antyder, at ekstraversion er vigtigere.

Lumina Emotion viser tre følelsesmæssige personligheder - Underliggende, Hverdag og Overbelastet - og viser, hvordan socialt ønskværdige træk, der ofte opfattes som nøglen til følelsesmæssig intelligens, kan modvirke den, når de overspilles. Ligeledes viser vores forskning, at undervurderede træk, som traditionelle EQ-modeller typisk ikke ser som drivkraften bag følelsesmæssig intelligens, faktisk kan blive kilder til følelsesmæssig styrke. Lumina Emotions innovative tilgang er fuldt ud kompatibel med Lumina Spark, og de kan bruges separat eller sammen.

Afdække og finjustere

dit følelsesmæssige landskab

Vælg dine handlinger

Kontroller dine reaktioner

Forbedre samarbejdet

Reducer konflikt

Udvikle en følelsesmæssigt intelligent organisation

Hvad er fordelene ved det?

Brancheorganisationer ser nu følelsesmæssig intelligens som en af de 10 vigtigste kompetencer, der er nødvendige for at få succes. Lumina Emotion fokuserer på vores evne til at forstå, tilpasse og styre vores følelser fra dag til dag for at kunne styre effektiv tænkning og meningsfuld adfærd.
1.
At bemærke og forstå dine følelser
2.
Tilpasning af din adfærd og en hensigtsmæssig reaktion
3.
Forstå værdien af forskellige følelsesmæssige reaktioner
4.
Kanalisering af din adfærd i retning af mål og værdier

Vigtigste funktioner

Forstå dine følelsesmæssige kvaliteter

Identificere andres følelsesmæssige kvaliteter

Håndter følelser, reager målrettet

Fuldstændig kompatibel med Lumina Spark

Det har været virkelig nyttigt for mig at lære at bruge følelser mere og bedre forstå mennesker, hvis følelser faktisk styrer dem.

Havas Group

Se alle produkter fra Lumina Learning-familien