Hvorfor Lumina Learning?

Hos Lumina Learning tror vi på, at meningsfuld personlig udvikling hjælper folk med at blive mere tilpasningsdygtige og opbygge stærke personlige og arbejdspladsrelaterede relationer.

Vi er født ud fra et ønske om at tilbyde et alternativ til forældede, stereotype personlighedstests, der begrænser personlig vækst, og vi skaber humanistisk og inkluderende psykometri, der viser hele dybden af menneskers dynamiske personlighed.

Vores næste generation af værktøjer, der undgår typeinddeling, mærkater og kasser, hjælper dig med at ansætte de rigtige mennesker, fremskynde deres personlige udvikling og transformere din organisation.

Hvor Erhvervspsykologi møder teknologi

Vi er pionerer inden for innovativ psykometri, som kombinerer avanceret teknologi med mange års forskning i personlighed og ydeevne. Fra farverige portrætter til praktiske apps hjælper vores værktøjer folk med at finde ud af, hvem de er, øge deres selvbevidsthed og ændre deres adfærd. Vores humanistiske rekrutterings- og udviklingsløsninger fremskynder den følelsesmæssige, relationelle og ledelsesmæssige udvikling og gør det muligt for vores kunder at få succes på markedet.

Hvad vi tilbyder::

Adgang til en kraftfuld metodik, understøttet af en bred vifte af værktøjer og profiler, der understøtter løsninger af højeste kvalitet

Skræddersyede udvælgelsesløsninger, der reducerer omkostningerne og samtidig øger engagementet og fastholdelsen af dine medarbejdere

Innovative udviklingsløsninger, der styrker personlig vækst, højtydende teams og transformerende ledere

Engagement med og overførsel af færdigheder fra et globalt netværk af ekspertkonsulenter, facilitatorer og coaches

Se vores globale netværk

Lumina Learning har et stærkt globalt netværk af erfarne eksperter og konsulenter, der opererer I mere end 40 Lande over hele verdenen.

Hvorfor det virker:

Med en ny generation af psykometriske metoder er Lumina Learning-tilgangen fortaler for selvbevidsthed og bevidsthed om andre på den rigtige måde, på den 21. århundredes måde!
1.
Ved at anlægge en humanistisk tilgang og betragte mennesker som hele mennesker (human beings) snarere end blot kollegaer (human doings) hjælper vores practitioners organisationer med at transformere deres præstationer ved at transformere deres medarbejdere.
2.
Hele din personlighed, uden fordomme. Ingen mærkater, kasseinddeling eller stereotypning - vi giver folk værktøjerne til at forstå hele deres måde at være på; til at udforske deres potentiale uden begrænsninger.
3.
Undgå falske dikotomier. Du er ikke bare ekstravert eller introvert, ikke bare en tænker eller en føler. I modsætning til andre værktøjer viser Lumina Learning dig, hvordan du kan arbejde med alle aspekter af din personlighed. Favn paradokset!
4.
Tre personaer målt på én gang - den underliggende, hverdags- og den overbelastede dig. Forstå dynamikken i din personlighed uden behov for langvarige yderligere vurderinger.

Hvorfor kunderne vælger Lumina Learning's tilgang:

Det virker - klare, farverige og letforståelige modeller, som er personlige og kan tilpasses fuldt ud.

Det er oplevelsesrigt - mindeværdige læringsoplevelser og praktisk sprog skaber et sæt ideer, som folk husker og kan anvende i mange år fremover.

Det er interaktivt - og vores Lumina Splash App giver en øjeblikkelig mindeværdig repræsentation af, hvem du er, som du kan have på din telefon eller tablet og dele med andre.

Det er holistisk - fra udvælgelse, til onboarding, til udvikling og karriererådgivning - vi har skræddersyede løsninger til alt.

Det er præcist - videnskabeligt validerede vurderinger sparer tid og fremskynder læring betydeligt for enkeltpersoner og teams.

Den omfatter filosofi fra det 21. århundrede - med respekt for inklusion, mangfoldighed og udelukkelse af fordomme.

Vi arbejder for de mest krævende kunder

Adidas

Lumina Learning arbejdede sammen med Adidas' finansdirektør for at forbedre medarbejdertilfredsheden. Ved hjælp af Lumina Spark og Lumina Leader 360 var Adidas i stand til at ændre den interne kommunikation på ledelsesniveau. Dette førte til en dramatisk forbedring af resultaterne på tværs af Employee Engagement Index.

Tesco

Tesco arbejdede sammen med Lumina Learning om at implementere en ny strategi med et stærkt fokus på kundernes behov. For at føre teamets præstationer til det næste niveau blev der udviklet et Lumina Team-program. Dette fremhævede nøglekompetencer og banede vejen for stærkere kommunikationsprocesser. Tescos nye strategi blev implementeret med succes, og teamets præstationer blev forbedret dramatisk.

Havas Group

Havas Group har med succes indlejret Lumina Spark, Lumina Emotion og Lumina Leader 360 i en række globale talentudviklingsinitiativer. Disse omfatter programmer, der udvikler fremtidige ledere, hjælper kvinder i ledende stillinger med at komme videre til det næste karriereskridt og forbedrer kommunikationen mellem ledende medarbejdere. Havas Group CEO har også personligt oplevet Lumina Spark.

NHS

Verdens femte største arbejdsgiver med 1,7 mio. ansatte, tager Storbritanniens National Health Service (NHS) imod 1 mio. patienter hver 36. time. I et så presset miljø er det meget vigtigt at forstå, hvordan man reagerer under pres. Lumina Spark er blevet brugt i en række NHS Trusts til konfliktmægling, bestyrelsesudvikling, rekruttering og onboarding ved at forbedre selvbevidstheden og bevidstheden om andre.

Se alle produkter fra Lumina Learning-familien

Fordele

Lumina Learning-tests vil hjælpe dig og din organisation med at:

Udvikle en pipeline af transformerende ledere

Bedre ledelse af personale og skab højtydende teams

Opbyg dit salgsteams kapacitet og sælg strategisk

Forbedre produktiviteten og den personlige effektivitet på alle niveauer markant

Tiltræk og fasthold talenter med stort potentiale

Nå sit fulde potentiale

Sammenfattende kan man sige, at vi fremmer bæredygtig forbedring af resultater og rentabilitet gennem praktisk udvikling af medarbejdere på alle niveauer!