Hvorfor Lumina Learning?

Hos Lumina Learning ved vi, at meningsfuld personlig udvikling hjælper folk med at blive mere trygge, tilpasningsdygtige og i stand til at opbygge stærke personlige relationer og arbejdsrelationer.

I et ønske om at tilbyde et alternativ til forældede, stereotype personlighedstests, der begrænser personlig vækst, skaber vi humanistisk og inkluderende psykometri, der styrkebaseret viser dybden og nuancerne i menneskers dynamiske personlighed.

Denne nye generation af personlighedsværktøjer, undgår at sætte folk i bås eller inddele i kasser, og hjælper dig med at ansætte de rigtige mennesker, fremskynde deres personlige udvikling og transformere din organisation.

Hvor Erhvervspsykologi møder teknologi

Vi er pionerer inden for innovativ psykometri, som kombinerer avanceret teknologi med mange års forskning i personlighed og ydeevne. Fra farverige portrætter til praktiske apps hjælper vores værktøjer folk med at finde ud af, hvem de er, øge deres selvforståelse og ændre deres adfærd. Vores humanistiske rekrutterings- og udviklingsløsninger fremskynder den følelsesmæssige, relationelle og ledelsesmæssige udvikling og gør det muligt for vores kunder at få succes på markedet.

Hvad vi tilbyder::

Adgang til en moderne metodik af højeste kvalitet, understøttet af en bred vifte af værktøjer og profiler, der giver de ønskede resultater.

Skræddersyede udvælgelsesløsninger, der reducerer omkostningerne og samtidig øger engagementet og fastholdelsen af dine medarbejdere

Innovative udviklingsløsninger, der med selvforståelse styrker personlig vækst og adfærd, skaber højt-ydende teams og transformerende ledere.

Samarbejde og støtte fra et globalt netværk af ekspertkonsulenter, facilitatorer og coaches

Se vores globale netværk

Lumina Learning har et stærkt globalt netværk af erfarne eksperter og konsulenter, der opererer I mere end 40 Lande over hele verdenen.

Hvorfor det virker:

Med en ny generation af psykometriske metoder er Lumina Learning-tilgangen fortaler for selvbevidsthed og bevidsthed om andre på den rigtige måde, på den 21. århundredes måde!
1.
Ved at have en humanistisk tilgang og betragte mennesker som hele mennesker (human beings) snarere end blot kollegaer (human doings), hjælper vores practitioners organisationer med at transformere deres præstationer ved at transformere deres medarbejdere.
2.
Hele din personlighed, uden fordomme. Ingen mærkater, kasseinddeling eller stereotypning - vi giver folk værktøjerne til at forstå hele deres måde at være på; til at udforske deres potentiale uden begrænsninger.
3.
Undgå falske modsætninger. Du er ikke bare ekstrovert eller introvert, ikke bare en tænker eller en føler. I modsætning til andre værktøjer viser Lumina Learning dig, hvordan du kan arbejde med alle aspekter af din personlighed, og du kan være både/og frem for enten eller. Favn paradokset!
4.
Tre personaer målt på én gang - den underliggende, hverdags- og den overbelastede dig. Forstå dynamikken i din personlighed uden behov for langvarige yderligere vurderinger.

Hvorfor kunderne vælger Lumina Learning's tilgang:

Det virker - klare, farverige og letforståelige modeller, som er personlige og kan tilpasses fuldt ud.

Det er holistisk - fra udvælgelse, til onboarding, til udvikling og karriererådgivning - vi har skræddersyede løsninger til alt.

Det er præcist - videnskabeligt validerede vurderinger sparer tid og fremskynder læring betydeligt for enkeltpersoner og teams.

Den omfatter filosofi fra det 21. århundrede - med respekt for inklusion, mangfoldighed og udelukkelse af fordomme.

Det er oplevelsesrigt - mindeværdige læringsoplevelser og praktisk sprog skaber et sæt ideer, som folk husker og kan anvende i mange år fremover.

Det er interaktivt - og vores Lumina Splash App giver en øjeblikkelig repræsentation af, hvem du er, som du kan have på din telefon eller tablet og dele med andre.

Vi arbejder for de mest krævende kunder

Adidas

Lumina Learning arbejdede sammen med Adidas' finansdirektør for at forbedre medarbejdertilfredsheden. Ved hjælp af Lumina Spark og Lumina Leader 360 var Adidas i stand til at ændre den interne kommunikation på ledelsesniveau. Dette førte til en dramatisk forbedring af resultaterne på tværs af Medarbejder Engagement Indekset.

Tesco

Tesco arbejdede sammen med Lumina Learning om at implementere en ny strategi med et stærkt fokus på kundernes behov. For at føre teamets præstationer til det næste niveau blev der udviklet et Lumina Team-program. Dette fremhævede nøglekompetencer og banede vejen for stærkere kommunikationsprocesser. Tescos nye strategi blev implementeret med succes, og teamets præstationer blev forbedret dramatisk.

Havas Group

Havas Group har med succes indlejret Lumina Spark, Lumina Emotion og Lumina Leader 360 i en række globale talentudviklingsinitiativer. Disse omfatter programmer, der udvikler fremtidige ledere, hjælper kvinder i ledende stillinger med at komme videre til det næste karriereskridt og forbedrer kommunikationen mellem ledende medarbejdere. Havas Group’s CEO har også selv oplevet Lumina Spark.

NHS

Verdens femte største arbejdsgiver med 1,7 mio. ansatte, tager Storbritanniens National Health Service (NHS) imod 1 mio. patienter hver 36. time. I et så presset miljø er det meget vigtigt at forstå, hvordan man reagerer under pres. Lumina Spark er blevet brugt i en række NHS Trusts til konfliktmægling, bestyrelsesudvikling, rekruttering og onboarding ved at forbedre selvbevidstheden og bevidstheden om andre.

Fordele

Lumina Learning-tests vil hjælpe dig og din organisation med at:

Skabe en pipeline af transformerende ledere

Skabe bedre ledelse og højt-ydende teams

Opbygge dit salgsteams kapacitet og sælge strategisk

Forbedre produktiviteten og den personlige effektivitet på alle niveauer markant

Tiltrække og fastholde talenter med stort potentiale

Nå sit fulde potentiale

Sammenfattende kan man sige, at vi fremmer bæredygtig forbedring af resultater og rentabilitet gennem praksisnær udvikling af medarbejdere på alle niveauer!

Uncategorized - 18/10/2021
Leading in a Crisis
Lumina Leader Leadership Development

The APAC Leadership community identified the need to be trained on aspects of Leading in a Crisis uses Leader 360 for self-assessment.

Uncategorized - 13/08/2021
Creating Successful leadership transitions for Exeltis
Lumina Spark Lumina Select Leadership Development

Creating Successful leadership transitions for Exeltis – A case study discussing about the leadership journey program.

Uncategorized - 05/02/2019
Havas Group
Lumina Spark Lumina Emotion Lumina Leader Leadership Development Talent Management And Selection

Havas has worked with Lumina Learning to enhance their global talent development programmes in both programme design and execution.

Uncategorized - 27/11/2018
Tesco
Lumina Spark Lumina Team Individual Development Team Development

Developing high performing teams at Tesco. Lumina Learning worked with Tesco to develop a Lumina Team programme.

Uncategorized - 15/12/2017
LIXIL Corporation, Japan
Lumina Spark Lumina Leader Leadership Development Team Development

Team-building and leadership, and culture-change programmes with Lumina Spark and Lumina Leader at Lixil, Japan.

Uncategorized - 28/11/2017
Johanniter Unfallhilfe
Lumina Spark Lumina Sales Inclusivity And Diversity (D&I) Individual Development Influence And Sales

Johanniter Unfallhilfe adopts Lumina Learning frameworks to help the organisation embed the culture of diversity in the workplace.