Virtuelt teamwork

Mange organisationer kæmper nu med overgangen fra fysisk teamarbejde til den nye verden med fuldt ud arbejde på afstand. Vores løsning til virtuelt teamwork vil inspirere dine medarbejdere til at tage udfordringerne op og forblive forbundet og samarbejde, når fysisk fremmøde simpelthen ikke er muligt.

Virkninger

Når organisationer oplever disruption på globalt plan, er det vigtigt for teams at reagere kreativt og proaktivt. Virtuelt team-samarbejde hjælper teams med at tage denne udfordring op ved at frigøre innovation med et fælles formål.

Hvem er det rettet mod?

Virtuelt teamwork er en yderst effektiv løsning og katalysator for bedre teampræstationer. Uanset om det drejer sig om et nyt team, der er blevet tvunget til at arbejde på afstand med kort varsel, eller et meget erfarent team, der blot ønsker at løfte sine præstationer til et nyt niveau, vil Virtuelt Teamwork frigøre alles sande potentiale.

Jeres team vil blive yderst tilpasningsdygtigt og bedre i stand til at reagere på fremtidige udfordringer, uanset om de er virtuelle eller personlige.

I vil lære at balancere evnen til at forandre og bevæge jer hurtigt med en solid følelse af ansvarlighed og opfølgning - og dermed give dine medarbejdere, teams og ledere mulighed for at yde deres bedste, når du har mest brug for dem.

Virtuelt teamwork fungerer uanset hvilken udfordring du står over for:
1. I er et team, der står over for disruption og leder efter et nyt fokus og et fælles formål
2. Du eller dit team har aldrig arbejdet på hybridt før og har brug for at lære hurtigt
3. I har blandede erfaringer med virtuelt arbejde i teamet og har hurtigt brug for at dele bedste praksis
4. I er allerede et effektivt virtuelt team, som ønsker at forbedre samarbejde og løfte præstationer og relationer til et nyt niveau

1.

Brug Team Viewer til at udforske teamets virtuelle personlighed på en interaktiv måde

2.

Se hurtigt, hvordan teamet ændrer sig under pres

3.

Lær, hvordan du kommunikerer effektivt på tværs af forskellige geografiske områder

4.

Anvend straks læringen i teamet og på dig selv

Sådan fungerer det

En tre timers actionfyldt session, mesterligt faciliteret, for at afdække individuel og teamadfærd ved hjælp af Lumina Spark Mandala. Holdets kollektive reaktion på pres udforskes og diskuteres, hvilket resulterer i et teamcharter, der kan anvendes til at forbedre præstationen. Alle teammedlemmer udforsker deres interpersonelle dynamik, faciliteret af Lumina Splash-appen, og indgår praktiske forpligtelser over for hinanden for at forbedre deres relationer.

Uanset hvor teamet er baseret, vil de drage fordel af adgang til Lumina Learning Experience Platform, som hjælper dem med at registrere deres udviklingsmål og trække på en række e-læringsressourcer. Vores virtuelle facilitatorer tilpasser og anvender rammerne for virtuelt teamwork til at forme teamets egen unikke rejse mod høj ydeevne.

1.
Gennem en dybere forståelse af teamets fælles styrker og mulige blinde pletter vil alle forpligte sig til deres personlige og kollektive vækst
2.
Det inspirerende og samtidig praktiske sprog i Lumina Spark-strukturen hjælper teamet med at værdsætte dyb mangfoldighed
3.
Teamet nyder godt af dybere relationer, stærkere kommunikationsevner og en følelse af fælles formål
4.
Alle udforsker det virtuelle miljøs indvirkning på dem selv og på holdet

Og hvad så?

Opbyg en god kontakt

Værdsætte mangfoldighed

Forbedre samarbejdet

Øg produktiviteten

Teambuilding med et geografisk fjerntliggende team har aldrig føltes så personligt - Lumina Learning har gjort det ekstra skridt for at gøre de virtuelle sessioner velkendte, spændende og interaktive.

Dr. Jeremy Rowson

CEO CE Turner

Se alle produkter fra Lumina Learning-familien