For enkeltpersoner

Hvad er dine succesfulde handlinger? Hvordan er du under pres? Hvornår hjælper din personlighed dig? Hvornår holder den dig tilbage? Hvilke roller inspirerer dig mest? Med vores værktøjer kommer forandring og vækst helt naturligt. Velkommen til autentisk vækst. Velkommen til valgmuligheder.

Løsninger med fokus på individuelle præstationer

Lumina Learning's værktøjer understøtter og øger effektiviteten af en lang række læringsoplevelser og -løsninger, herunder:

- Ledelsesudvikling
- Trivsels- og robusthedsprogrammer
- Ledelsesuddannelser
- Salgsfærdigheder
- Kompetencer i konfliktløsning
- Coaching og mentorordninger
- Selvtillid og personligt branding
- Ledelse af forandringer

Håndtering af stress

Vi arbejder med mennesker på tværs af alle sektorer. Lærere, ingeniører, læger, musikere, bankfolk, tech-iværksættere, medieguruer, sælgere og andre. Efter vores programmer fortæller de os, at de kommunikerer bedre med deres kolleger, opnår mere med mindre stress og har en sundere balance mellem arbejde og privatliv.

Personcentrerede rekrutteringsløsninger

Vi designer rekrutteringsløsninger, der giver en win-win-værdi for alle parter. Det er en gevinst for organisationen og en gevinst for den enkelte.

Organisationen vinder ved at rekruttere en person, der er ideelt egnet til:
- De kompetencer, der kræves for rollen
- Dynamikken i det team, de skal indgå i
- Organisationens kultur

Det er også en gevinst for den enkelte person, som er på sin egen unikke rejse - mod at investere sin tid i organisationens rekrutteringsproces at få nyttig indsigt i, hvem han/hun er, og hvad der får ham/hende motiveret. Vores skræddersyede løsninger hjælper folk med at forme retningen for deres karriere ved at forstå, hvem de er underliggende, hvordan de opfører sig til hverdag, og hvordan de reagerer på pres.

Forøg afkastet af relationer

Lær at være fleksibel og smidig ved at vide præcis, hvordan du kan tilpasse dig:
- Hvad der motiverer og giver dig energi
- Hvilken standardadfærd du har tendens til at falde tilbage på
- hvad stress koster dig selv og dine omgivelser

Skræddersyede bæredygtige løsninger til enkeltpersoner

Vi har flyttet målstregen. Læring stopper ikke ved slutningen af en træning eller coaching session. Vores innovative Splash app-teknologi lægger styrken fra Lumina Learning i hænderne på enkeltpersoner, som - sammen med løbende støtte fra vores Lumina Learning-eksperter rundt om i verden - skaber virkelig bæredygtige løsninger.

Se alle produkter fra Lumina Learning-familien

Se vores globale netværk

Lumina Learning har et stærkt globalt netværk af erfarne eksperter og konsulenter, der opererer I mere end 40 Lande over hele verdenen.
Jeg tror, at Lumina Spark-workshoppen var en mulighed for at udforske mig selv endnu mere. Det hjalp mig også til at lære mere om mine kollegaer, hvor de står, og hvad de foretrækker. Det har hjulpet mig til at tilpasse mig bedre til andre og forbedre min kommunikation og min tilgang til møder - det har virkelig forbedret min præstation.

UniPartners, Holland