For organisationer

Behovet for, at organisationer kan reagere på en stadigt mere foranderlig verden vokser. Ved at sætte dine medarbejdere i centrum, kan du gøre organisatoriske forandringer til en styrkende oplevelse, der giver alle mulighed for at få medindflydelse. Det er derfor, at Adidas, Brother og andre har brugt vores tilgang til at transformere deres organisationer ved at transformere deres medarbejdere.

Vores løsninger hjælper organisationer med at

Udvikle en enestående kultur, hvor medarbejderne inspireres til at engagere sig i deres personlige udvikling. Fremme stærkere relationer mellem interessenter og forbedre kommunikationen på tværs af hele organisationen. Dette gør det muligt for organisationen at:

- øge salgskapaciteten og indtægterne
- Skabe myndige og effektive ledere
- frigøre folks potentiale gennem coaching og udvikling
- Minimere dyre fejl ved ansættelse og optimere udvælgelsesprocessen

Skabelse af de bedste arbejdspladser

Lumina Learning-løsninger behandler medarbejderne som hele mennesker (human beings) og ikke blot som kollegaer (human doings). Vores humanistiske tilgang værdsætter hele mennesket og undgår samtidig ubehjælpsomme etiketter og stereotyper. Vores løsninger giver mennesker ægte viden om sig selv og andre, hvilket gør det muligt for organisationer at skabe reelle forandringer gennem meningsfuld dialog.

- Fremskynde onboarding og dannelse af højtydende teams
- Gør det muligt for enkeltpersoner og teams at forstå sig selv og deres bidrag til organisationens mål
- Forbedre dine medarbejderes moral, trivsel og engagement

Se alle produkter fra Lumina Learning-familien

Se vores globale netværk

Lumina Learning har et stærkt globalt netværk af erfarne eksperter og konsulenter, der opererer I mere end 40 Lande over hele verdenen.
Da jeg har været i branchen i mange år, finder jeg Lumina Learning-metoden forfriskende, innovativ og holistisk. Det er ved at blive et fælles sprog, der hjælper os med at integrere RCL FOODS 'Our Way'-kulturen. Jeg ser frem til vores fortsatte partnerskab med Lumina Learning!

Charmaine Boshoff

Group Learning & Development Executive, RCL FOODS