Lumina Select

Find de rigtige personer, stil de rigtige spørgsmål, afdæk skjult potentiale og undgå dyre rekrutteringsfejl. Lumina Select er det skræddersyede rekrutteringsværktøj, der hjælper dig med at matche de rigtige personer med de rigtige job.

Hvad er det til?

Hver organisation har sin egen identitet, som vil forme kravene i udvælgelsesprocessen. At identificere og udvælge stærke kandidater er en afgørende del af væksten i en virksomhed.

Lumina Select tager hensyn til organisationens værdier samt kravene til en specifik rolle. Dette sikrer, at kandidaten er god for organisationen, og at organisationen er god for kandidaten.

Lumina Select forbedrer kommunikationen mellem kandidater og rekrutteringsansvarlige. Identificer de bedste personer til at supplere din organisation. Afdæk skjult potentiale. Sørg for, at begge parter forstår forventningerne klart og tydeligt.

Lumina Select er designet til at øge bevidstheden hos både rekrutteringsansvarlige og kandidater, så de begge kan få en bedre fornemmelse af de kvaliteter, der er nødvendige for en bestemt stilling inden for en organisations kultur.

Måler 16 jobkompetencer

Overskuelig, letforståelig rapport på én side

Viser kandidaternes styrker og svagheder

Angiver kandidaternes sandsynlige adfærd under stress

Hvad er fordelene ved det?

Lumina Select trækker på Lumina Spark for at skabe et portræt af en kandidats præferencer og kvaliteter. Med denne viden kan rekrutteringsmedarbejdere skræddersy interviews for bedre at udforske en kandidats styrker og svagheder.
1.
Forbedre din virksomheds resultater ved at rekruttere kandidater med det bedste potentiale
2.
Reducer rekrutteringsomkostningerne og undgå dyre rekrutteringsfejl
3.
Integrer problemfrit rekruttering med onboarding og personlig udvikling
4.
Frigør ledelsestid til at koncentrere dig om organisatoriske mål

Vigtigste funktioner

Skab de rigtige roller

Interview de rigtige personer

Stil de rigtige spørgsmål

Ansæt den rigtige person

Vores omfattende digitale Lumina Select-tilbud omfatter Lumina Job Profiler, Lumina Select Portræt gennemgang og Lumina Select interview guide. Alt dette præsenteres i Lumina Learning's helt eget ansøgersporingssystem (ATS). Lumina Applicant Tracker giver dig mulighed for at sortere, filtrere og spore ansøgere til flere roller og for hurtigt og nemt at flytte kandidater gennem ansøgningsprocessen.

Alle stillinger er unikke og kræver derfor en rekrutteringsløsning, der afspejler denne unikke karakter. Lumina Job Profiler giver dig mulighed for at skræddersy din digitale Lumina Select-profil til at fokusere på de mest relevante kompetencer for hver enkelt stilling, du ansætter til. Du kan også bruge vores nyttige jobspecifikke kompetenceskabeloner baseret på reelle data til at hjælpe dig med at vejlede dit valg af kompetencer. Det bedste er, at du kan oprette et ubegrænset antal jobprofiler og skræddersy dine digitale Lumina Select-rapporter lige så mange gange, du vil, uden at det koster ekstra.

1.

Det er nemmere end nogensinde før at gennemgå, spore og sortere kandidater

2.

Hjælper med at identificere de nøglekompetencer, der er nødvendige for at få succes i hver enkelt rolle

3.

Giver et interaktivt dybdegående indblik i en kandidats personlighed og kompetencer

4.

Opretter fuldt tilpassede interviewguides til kandidater, der hjælper dig med at stille de rigtige spørgsmål

"Vi bruger Lumina Learning som et værktøj i udnævnelsespaneler for lægekonsulenter, og det giver virkelig værdifuld indsigt for interviewpanelet. Det hjælper med at identificere områder, hvor der skal stilles spørgsmål, og hvordan nogle af spørgsmålene skal formuleres for at vurdere, hvordan personen klarer sig under pres. Det hjælper også med at se, hvordan de ville passe ind i et større team, fordi sundhedssektoren er et meget teamorienteret erhverv, og man arbejder sammen med mange forskellige mennesker fra mange forskellige fagområder. Det har vist sig at være meget fordelagtigt i forbindelse med udnævnelsen af ledende personale."

Dr. Neil Pease

Direktør for arbejdsstyrke og organisationsudvikling, universitetshospitalerne i Derby og Burton

Se alle produkter fra Lumina Learning-familien