Introduktion til Journey to Composure

Fem trin til gladere, mere tilpasningsdygtige og produktive mennesker på arbejdspladsen

Det har aldrig været så vigtigt at støtte enkeltpersoner

Når presset er stort, og der er meget på spil, har organisationer mest at vinde eller tabe – det er dine medarbejdere, der har størst effekt. Organisationer, der ønsker at få succes, har brug for enkeltpersoner, teams og ledere, der er tilpasningsdygtige og modstandsdygtige, så de kan nyde udfordringerne i arbejdet og konstant yde deres bedste og mest produktive præstationer.

 

Derfor er Lumina Spark’s nyeste kraftfulde virtuelle funktion her for at hjælpe organisationer med at frigøre deres medarbejderes fulde potentiale og give dem handlingsorienterede selvudviklingsfærdigheder, der opbygger selvbevidsthed, som varer hele livet.

 

Journey to Composure er en enkel udviklingsoplevelse i fem trin, der opbygger personlig tilpasningsevne og modstandsdygtighed for at øge den personlige præstationsevne, og som hjælper dig med at give dine medarbejdere en praktisk plan, der er let at anvende, og som guider dem til at være deres mest effektive selv på arbejdet, når de står over for udfordringer.

Handlingsorienterede færdigheder, der holder hele livet

Ved hjælp af Lumina Spark’s kraftfulde 24 kvaliteter og 3 personaer hjælper Journey To Composure enkeltpersoner med at genkende deres ineffektive adfærd, som måske holder dem tilbage, og viser dem, hvordan de kan ændre denne adfærd.

 

Det er et dynamisk, praktisk og dybere kig på, hvad der sker, når vi overbelastes, og omsætter personlig udvikling til reel, anvendelig brug på arbejdspladsen.

 

Du kan muliggøre en klar og kontinuerlig selvudvikling, der giver livslange virkninger for den enkelte og dennes organisation. Du vil give folk et særligt tilpasningsdygtigt og handlingsorienteret fokus, der sætter deres personlige udvikling i reelt brug på arbejdspladsen.

Produktive, gladere arbejdspladser

Hvert enkelt trin hjælper den enkelte med at genkende den ineffektive adfærd, som måske holder vedkommende tilbage, hvordan man kan skifte fra denne adfærd og i sidste ende hvordan man kan fokusere på at være sit mest effektive, højtydende og lykkeligere jeg. Journey to Composure er Lumina Spark’s action plan, der giver enkeltpersoner, teams og ledere kontinuerlige udviklingsoplevelser, der varer hele livet.

 

Ved at give enkeltpersoner en enkel femtrinsplan, der sætter deres udvikling i reel brug på arbejdspladsen, hjælper du dem med at levere deres bedste præstationer og tackle udfordringer med succes. Resultatet? Mere produktive, gladere arbejdspladser, der trives med tilpasningsdygtige, modstandsdygtige personer, som yder deres bedste for at hjælpe organisationer med at nå deres mål.

Optimér værdien af personlig udvikling

I sidste ende vil du maksimere værdien af at investere i udvikling af medarbejdere ved at skabe engagerende, bæredygtig, livslang læring, der let kan anvendes efter workshops og coaching-sessioner eller andre udviklingsoplevelser. Det er en personlig linse og et færdighedssæt for livet.

 

Journey To Composure sikrer, at udviklingsinitiativer opfylder de organisatoriske mål ved at levere læringsresultater direkte på arbejdspladsen med vejledning og ansvarlighed for den enkelte, så han/hun selv er ansvarlig for sin personlige udvikling og præstation.

 

Du vil skabe den samme fremragende interaktive og engagerende udvikling, uanset om den leveres online eller ved fysisk fremmøde. Det er den nyeste virtuelle funktion i Lumina Spark, der bringer personlighed til din computer eller udskrevet ved dit skrivebord. Alt dette er her, så organisationer kan støtte den enkeltes personlige erfaringer med livslang læring, der frigør deres potentiale.

 

Fem enkle trin for den enkelte, et stort spring for organisationen. Hjælp mennesker med at skabe effekt.

Se Journey to Composure i aktion

1.
Identificer den overbelastede kvalitet
2.
Stop. Pause.
3.
Vælg en kvalitet, der kan hjælpe dig med at genvinde roen
4.
Vælg en kvalitet, der kan hjælpe dig med at håndtere situationen mere effektivt.
5.
Hjælp til at undgå denne overbelastning i fremtiden

Hvad så?

Tag et dybere dyk ned i Lumina Spark's tre personas og overudvidelser

Hjælpe folk med at bevare roen under udfordringer, pres og stress

Udvikle personlig tilpasningsevne og modstandsdygtighed, der holder hele livet

Skab mere produktive og gladere arbejdspladser, der trives

Se alle produkter fra Lumina Learning-familien

Se vores globale netværk

Lumina Learning har et stærkt globalt netværk af erfarne eksperter og konsulenter, der opererer I mere end 40 Lande over hele verdenen.