Bliv Practitioner

Tilslut dig vores blomstrende globale fællesskab! Bliv ekspert i den nyeste generation af psykometri.

Gennemfør et Lumina Learning-uddannelsesprogram, bliv certificeret Lumina Practitioner og levér dine egne Lumina Learning-løsninger.
Bliv Lumina Practitioner

Hvorfor vælge en virtuel uddannelse?

Datoer for virtuel, blended Lumina Uddannelse

Tilgængelig i flere tidszoner, så den passer til dine behov, uanset hvor du bor.

Se kommende uddannelser

Gode grunde til at gå virtuelt

Når du vælger at gå virtuelt, får du mange fordele:

  • Lær at levere virtuelle løsninger med færdigheder, selvtillid og kompetence – så du kan påvirke flere mennesker hurtigere på en praktisk og bæredygtig måde
  • Reagere på dine kunders skiftende behov med en skræddersyet løsning fra Lumina-økosystemet
  • Lær hvordan du digitaliserer dine nuværende udvælgelses- og udviklingsløsninger – skræddersyet til organisationer, der transformerer sig selv virtuelt
  • Oplev, hvordan et veltilrettelagt blended-learning program kan forbedre læring og fastholdelse
  • Før medarbejdere fra forskellige kontorer og geografiske områder sammen gennem en fælles oplevelse

Vi er selv en virtuel organisation med kontorer på alle verdens kontinenter, så muligheden for nemt at sætte nøglemedarbejdere på en hvilken som helst af de ugentlige uddannelser uden alt det normale besvær og de normale rejseomkostninger er en kæmpe fordel.

Bert Uitterlinden

CEO Excis, London - Dubai - Shanghai - Mexico

Jeg må indrømme, at jeg er skeptisk over for virtuel formidling af det, som jeg altid har opfattet som indhold, der fungerer så godt ansigt til ansigt. Men den virtuelle levering var bare helt fantastisk og gav mig en uventet fordel i form af den ekstra refleksion, der er mulig ved hjælp af de sjove apps på learning experience platformen.

Andrew Jones

Uafhængig konsulent, Stonehenge, Storbritannien

Jeg har netop afsluttet min virtuelle Lumina Spark-kvalifikation, og jeg har aldrig i alle mine år lært så meget på så kort tid. Lumina har gjort alt for at gøre virtuel læring personlig, engagerende og virkelig interaktiv.

Pri Notowidigdo

Kommissær, CIMB Niaga Bank, Indonesien

Hvem er det til?

Lumina Learning's produkter henvender sig til alle. Blandt de personer, der er blevet certificeret Lumina Practitioners, kan nævnes: HR-fagfolk, rekrutteringsspecialister, Læring og udviklingsfacilitatorer, Teamledere, konsulenter i organisationsudvikling, trænere, coaches, psykologer og mange flere.

Organisationer, der bruger vores produkter, omfatter: nationale og multinationale virksomheder, konsulentfirmaer og professionelle servicevirksomheder, nationale og lokale myndigheder, myndigheder og beredskabstjenester, sundheds- og akademiske institutioner, nonprofit- og velgørenhedsorganisationer, olympiske og nationale sportshold og et væld af forskellige ungdomsgrupper.

Hvor skal jeg starte?

Ofte starter rejsen med at blive Lumina Spark certificeret. Lumina Spark er det grundlæggende lag, som du bygger på, når du bliver kvalificeret i andre værktøjer. Nogle har dog fundet stor succes ved at starte direkte med et af vores andre værktøjer.

Kontakt os for at få din individuelle uddannelsesrådgivning.

Lumina Learning Practitioner Certificeringsprogram

Vi har to typer af forretningsmodeller for practitioners, afhængigt af dine behov.

Client Practitioner
For dem, der leverer løsninger inden for deres egen organisation. Du kan gøre det globalt, og vi vil dele med dig, hvordan du skaber innovative Lumina Learning-løsninger baseret på vores digitale ressourcer.
Business Practitioner
Til konsulentvirksomheder og enkeltpersoner, der leverer løsninger til andre organisationer.

Vi begrænser dig ikke af geografi eller organisation. Du vil blive certificeret til at levere Lumina Learning-løsninger til enhver type organisation i et hvert land.

Lumina Learning uddannelser

Vores certificeringer er udformet som meget interaktive kurser, der giver dig den viden og de færdigheder, du har brug for, for at få succes fra første dag. De omfatter personlig og virtuel træning, som forbereder og kvalificerer Lumina Practitioners til at levere vores programmer. Som deltager, vil du lære og opleve bedste praksis inden for gruppefacilitering og vurdering med Lumina Learning-produkter.

Du vil få den viden, erfaring og støtte, der er nødvendig for at levere inspirerende interventioner og nyttige vurderinger. Når du er kvalificeret som Lumina Practitioner, kommer du med i et praksisfællesskab, der drives af en Lumina Learning Partner eller strategisk alliance, som vil give dig støtte og vejledning til at gennemføre alt det, du har lært, med succes.

Hvad du får:

1
En inspirerende, interaktiv læringsoplevelse samt opfølgende aktiviteter, der hjælper dig i gang
2
En betydelig personlig og faglig udviklingsoplevelse i trygge rammer
3
Grundige forklaringer på videnskaben og designprincipperne bag Lumina Learning's produkter
4
Erfaring med levering af produktet
5
En personlig handlingsplan og gratis portrætter, så du kan komme i gang
6
Gratis vejledninger, ressourcer og materialer til facilitering
7
Dit login til Lumina Learning-platformen, hvor du kan oprette, tilpasse og administrere dine egne projekter
8
Løbende support, herunder adgang til webinarer og møder der indeholder idéer, forretningsstøtte og systemopdateringer

Se vores globale netværk

Lumina Learning har et stærkt globalt netværk af erfarne eksperter og konsulenter, der opererer I mere end 40 Lande over hele verdenen.
Det, jeg bedst kan lide ved at arbejde med Lumina Learning, er, at det er positivt og styrkebaseret. Det er meget inkluderende. Jeg har tidligere brugt værktøjer som MBTI og Insights, og det, jeg altid har fundet ud af, er, at når man afrapporterer, vil folk på et tidspunkt fokusere på det negative. Jeg tror ikke, at negativt eksisterer i Lumina Learning. Det handler i høj grad om, hvad dine styrker er, og hvordan du rent faktisk kan udvikle disse styrker, og hvordan du kan skrue op og ned for dine forskellige adfærdsmønstre. Desuden har det været en virkelig positiv oplevelse at arbejde med teamet hos Lumina Learning, fordi man ved, at man altid har deres støtte.

Nichola McCaig

Role Development Lead, PwC Augment and Operate